TurkishEnglishHebrewMalteseGermanItalianSpanishFrenchRussianPortugueseChinese (Simplified)Arabic

Tulum Peyniri

Tam Yağlı Tulum Peyniri 1 Kg Vakumlu

Tam Yağlı Tulum Peyniri 1 Kg Vakumlu

Tam Yağlı Tulum Peyniri 25 Kg

Tam Yağlı Tulum Peyniri 25 Kg

Tam Yağlı Tulum Peyniri 11 Kg

Tam Yağlı Tulum Peyniri 11 Kg

Tam Yağlı Tulum Peyniri 6 Kg

Tam Yağlı Tulum Peyniri 6 Kg

Tam Yağlı Tulum Peyniri 3 Kg

Tam Yağlı Tulum Peyniri 3 Kg

Tam Yağlı Tulum Peyniri 2 Kg Çörekotlu

Tam Yağlı Tulum Peyniri 2 Kg Çörekotlu

Tam Yağlı Tulum Peyniri 2 Kg

Tam Yağlı Tulum Peyniri 2 Kg

Tam Yağlı Tulum Peyniri 1 Kg

Tam Yağlı Tulum Peyniri 1 Kg

Tam Yağlı Tulum Peyniri 1 Kg Çörekotlu

Tam Yağlı Tulum Peyniri 1 Kg Çörekotlu

Tulum peyniri, ham peynirin 2-3 gün baskıya alınıp daha sonra telemenin parçalanması, tuzlandıktan sonra tulumlara basılması ve belli bir süre olgunlaşması sonucu elde edilen peynir olarak tanımlanmaktadır. Tulum peynirleri, önceden geleneksel olarak ve küçük çapta üretilmekte iken zamanla daha fazla miktarlarda üretilen, yüksek fi yatla satılan ve ihracatı yapılan peynirler arasında yer almaya başlamıştır. Peynirin dayanıklılığını artırmak için Türklerin Orta Asya’dan günümüze kadar uyguladıkları yöntemlerden biri de peyniri tuluma basmaktır.

carsibasi-gurme-e-ticaret-sitesi